Serveis BV

Lloguer Vacacional per setmanes

Oferim un àmplia oferta d’habitatges d’alta qualitat a les millors zones de Catalunya, incloent Barcelona, per passar-hi les vacances.

Organitzem Activitats

Catalunya té una àmplia oferta d’activitats per fer durant les vacances: Karting, Paintball, excursions, lloguer de bicicletes, museus, activitats aquàtiques… BONES VACANCES pot organitzar-les i reservar-les per vostè, només cal que ens ho digui.

Atenció al client

Si té qualsevol dubte o consulta, estarem encants d’ajudar-lo en el que faci falta a través del correu electrònic info@bonesvacances.com, telèfon 655 13 37 92.
També pot venir-nos a veure a les nostres oficines a la Plaça Dr. Ferran s/n, Local 11, 08330 Premià de Mar (Barcelona) i Rambla de Catalunya, 18. 6ª planta, 08007 Barcelona

Excel·lència en el servei

Les Vacances són el millor moment de l’any, nosaltres ho sabem i, per això, vetllem perquè no falli res durant aquests dies. Gaudeixi d’un servei excel·lent en l’arribada i durant l’estada, així com un telèfon 24 hores per les urgències fora de l’horari d’oficina.

Extres

Lloguem extres per la seva comoditat o necessitat:

  • -Llençols extres
  • -Tovalloles extres
  • -Tovalloles de bany
  • -Trones i llitets per als més petits
  • -Dies de neteja extra

Hi ha alguna cosa més que necessiti? No dubti en preguntar-nos-ho i farem mans i mànigues per aconseguir-ho!!

Servei de recollida a l’aeroport

Vol que el vinguem a buscar a l’aeroport de Girona o Barcelona? BONES VACANCES ofereix aquest servei perquè no s’hagi de preocupar de res.

Lloguer de cotxes

Organitzem el lloguer de cotxes per vostè. Li portarem el cotxe a la casa llogada i el podrà deixar allà quan marxi, sense necessitat de retornar-lo a l’oficina de lloguer de cotxes. Aquest servei el podrà demanar de forma anticipada.