Qui som?

Bones Vacances és un empresa de nova creació amb un equip jove i dinàmic amb ganes d’oferir habitatges vacacional especials o amb encant.

Som especialistes en el lloguer temporal de finques rústiques, cases amb molt d’encant, torres úniques, apartaments únics tant a l’interior, per aquells a qui els hi agradi la muntanya, com a prop de la costa per als amants del mar.

Catalunya és un país extraordinari, per això ens hem especialitzat en aquest territori. La seva capital, Barcelona, és una de les ciutats més boniques d’Europa.

Ens agrada que els nostres clients marxin satisfets després d’unes vacances úniques a Catalunya, per això destinem tots els nostres recursos per aconseguir aquest objectiu: Excel•lència en l’acollida.

Per tal de facilitar la seva recerca hem dissenyat una pàgina accessible i senzilla que divideix les ofertes en diferents camps de recerca, segons les seves necessitats. Cada proposta realitzada per BONES VACANCES estarà formada per una descripció detallada i acompanyada per fotos, preus i disponibilitats.

Bones Vacances pot ajudar-lo a gestionar activitats i excursions per la zona on es trobi el seu allotjament, si així ho desitja. Estem a la seva disposició pel que hagi de menester.

Esperem veure’l ben aviat per Catalunya i BONES VACANCES.